Хостингът е мястото, където се съхраняват всички файлове, от които е изграден всеки един сайт в Интернет.
Чрез хостинг услугите, всеки сайт може да бъде намерен и достъпен в Интернет, навсякъде по света!

Една от най-добрите хостинг компании в България е VPS.BG
Като афилиейт партньор и дългогодишен клиент на VPS.BG имам удоволствието да предложа на клиентите си една уникална услуга,
особено по отношение на съотношението цена-качество! 
Самият аз съм убеден в качествената услуга и изключително отзивчивия съпорт (поддръжка) на фирмата.
Избирайки VPS.BG за ваш хостинг доставчик, чрез моите услуги, вие ще ползвате постоянна 33% отстъпка от цената, дори при подновяване.
Вижте всички услуги, които хостинг компанията VPS.BG предлага ТУК!

VPS.BG предлага: KVM VPS, VDS Хостинг, OpenVZ VPS, Споделен SSD облачен хостинг.

Какво представляват услугите?

KVM VPS – виртуални сървъри

Гъвкаво решение за бизнеса с повече производителност, благодарение на внимателно изградена и конфигурирана инфраструктура, с използван най-висок клас хардуер.
Сървърите са подходящи за бизнеси със средно натоварени сайтове и специфични софтуерни изисквания, както и разработчици на приложения нуждаещи се от гъвкава среда и пълен контрол.

VDS хостинг – облачни наети сървъри

С облачния нает сървър (VDS) разполагате с изцяло собствени ресурси, сходно на нает физически сървър. CPU ядрата на сървъра са физическите ядра на процесора и те не се споделят с други клиенти. Това дава възможност да използвате неограничено 100% CPU. Препоръчваме този хостинг за високо натоварени сайтове изискващи постоянна пълна производителност на разположение или за приложения с фиксирано и постоянно пълно CPU натоварване. А благодарение на КVM виртуализацията управлението е лесно и бързо.

OpenVZ VPS

Виртуални сървъри, базирани на контейнер виртуализация, позволяваща повече ефективност при използването на ресурсите и съответно оптимално съотношение на цена и системни ресурси – двойно повече спрямо KVM виртуализацията. Услугата е най-подходяща за разработчици и Dev среди, както и проекти с по-малък бюджет или нужди, блогове, малки сайтове, VPN сървъри и други. Линукс ядрото е ограничено на версия 2.6.32.

Споделен облачен хостинг на SSD

Задълбочено конфигурирана и оптимизирана платформа на CloudLinux с уеб сървър Litespeed и LSCache, MariaDB, Redis cache, ежедневни отдалечени бекъпи, удобен контролен панел cPanel и много други. Тестовете показват няколко пъти повече бързина спрямо стандартно конфигурирана система. Услугата е подходяща за хора, които се нуждаят от повече удобство на менажирана услуга с cPanel и системна администрация, както и за по-натоварени сайтове.

Предимства:

  • Сървърни SSD от най-висок клас
  • 1 Gb/s премиум свързаност
  • 24/7 Експертно обслужване
  • Мощен CPU с по-висока честота на работа
  • Надеждна платформа с 99.9% Uptime
  • Опционална 1 TB/s DDoS защита