Казвам се Николай.
Над десет години се занимавам с изработката, оптимизирането и популяризирането на сайтове, изградени с WordPress. Работя като фрийлансър – на свободна практика. След десет години в сферата, реших да създам своето онлайн уеб ателие, за да предложа услугите си на повече хора, които желаят да имат сайт на достъпна цена.

Най-големия проект, за който основно се грижих последните пет години, носеше емблематичното име Мултивселена. Изградих Мултивселена от нулата и го превърнах в емблема – един от най-посещаваните алтернативни сайтове на мистиката. Този проект през годините смени няколко визии. По статиите в сайта работехме около пет души, постоянен екип и външни автори. През тези пет години от неговия старт, публикувахме около 600 статии. Статиите ни бяха споделяни и от други големи сайтове, както и от десетки хиляди читатели. Всяка статия достигна аудитория от над 10 000 уникални посещения.

За по-доброто и бързо разпространение на статиите от сайта, създадох страница във Facebook, която към момента има над 7000 последователи. Освен нея създадох едноименната група Мултивселена във Facebook, която вече има повече от 3000 участници. Бях главен администратор на тази група, както и на групата Древни артефакти, в която членуват повече от 10 000 участници. В настоящия момент, администрирам единствено официалните профили на проекта Древната Раса – наследникът на Мултивселена.

В края на 2019г. прекратих проекта Мултивселена, поради различни причини. Идеята ми бе да създам изцяло нов проект, над който да работя сам. За да мога да се съсредоточа изцяло над тази своя идея, нямаше как да продължа да работя и над сайтът Мултивселена. Исках изцяло нов облик, нова концепция, ново начало…

И то се нарича Древната Раса. Започнах да работя по този проект, и го пуснах в Интернет пространството на 14-ти март, 2020г.

7webart.com е моето виртуално уеб студио съсредоточено върху изграждането на сайтове с WordPress и други онлайн услуги на достъпни цени!

Част от услугите: Изграждане, оптимизация и поддръжка на сайтове разработени с WordPress, изработка на лого, банери, онлайн реклама в Google Ads и Facebook. Създаване, управление и поддръжка на официални страници в социалните мрежи Facebook, Instagram и Twitter.

7webart е афилиейт партньор на VPS.BG: www.vps.bg
Като мой клиент, ползвате постоянна 33% отстъпка от цената на годишна хостинг услуга, по Ваш избор, включително след подновяване!

В 7webart, всеки потенциален клиент получава две демо версии на неговия бъдещ сайт на PDF и в кратка видео презентация. Ако решите да ползвате услугите ми, ще можете по-лесно да решите, кой демо вариант е по-подходящ за целите на вашия сайт, който ще изградя с внимание към детайлите и с удоволствие. Разбира се, ще обсъдим всички ваши идеи, за да бъдете максимално удовлетворени. Поискайте персонална оферта!
Аз не обещавам чудеса! Обещавам работещ, функционален и оптимизиран сайт, със страхотна визия на достъпна цена!

Виртуалното уеб ателие 7webart, стои зад проекта Древната Раса и бившият Мултивселена.

Сайтовете, които бях създал до момента на реализирането на 7webart бяха 7 – оттам дойде идеята за името на уеб ателието 🙂

Сертифициран съм за работата ми с WordPress. След успешно преминат курс, притежавам сертификат и за „Основи на дигиталния маркетинг“ от Google.